Etkinlikler

8-11 Eylül tarihleri arasında, İtalya'da 17. Avrupa Nörofibromatozis Kongresi gerçekleştirildi.

8-11 Eylül tarhileri arasında İtalya'nın Padova kentinde Avrupa'nın dört bir yanından gelen değerli hekimlerin, araştımacı ve akademisyenlerin katıldığı 17. Avrupa Nörofibromatozis Kongresi gerçekleştirildi.

Kongrede nörofibromatozis hakkındaki son gelişmeler ve araştıma sonuçları paylaşıldı.

Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Varan, Prof. Dr. Şükriye Ayter; üniversitemiz tıp fakültesi öğrencilerinden ise Dilde Hayriye Şerbetçi ve İrem Akar kongrede yer almışlardır.

Hastanemiz değerli öğretim üyelerinin yer aldığı bilimsel çalışmaların posterleri aşağıda yer almaktadır:

1) EVI2A ve EVI2B'Nin NF1 Tümörleri ve Lösemideki Rolü

2)NF1 Gen Mutasyonları Nörofibromatozis-Noonan Sendromunun Ana Moleküler Hadisesidir

3)Ebeveynsel Yaşın Türk NF1 Hastalarındaki Etkisi